Hello from Croatia!!!

Da,to baÃ…¡ i nije kod nas previÃ…¡e popularno.Gdje kupujeÃ…¡ proizvode i koje koristiÃ…¡?

za poliranje ti koristim 3M,ma fra,sonax ,eagle one...

za kemijsko uzimam od nerte ili mafre,ma imam hrpu svega i sva�ega

Ã… ta se tiÄ�e kupovine tu je mali problem,kod nas imaÃ…¡ onak kak spada samo ma fra i sonax a sve ostalo se snalazim kako znam i umijem

dosta doga uzimam kod rebić agm ali ni oni nemaju sve kaj bi ja htjeo a i cjene im baÃ…¡ nisu popularne,u zadnje vrijema poÄ�eo sam naruÄ�ivat prek neta iz amerike i engleske

Kakva imaÃ…¡ iskustva sa kupnjom u Engleskoj i Americi,koliko te doÄ‘e poÃ…¡tarina,jer i ja isto nisam zadovoljan ponudom kod nas u Hrvatskoj.

tek sam poÄ�eo naruÄ�ivat prek neta pa ni ja baÃ…¡ nemam nekog prevelkog iskustva kaj se toga tiÄ�e,Ã…¡ta se tiÄ�e poÃ…¡tarine kolko platiÃ…¡ proizvod tolko te joÃ…¡ doÄ‘e poÃ…¡tarina ako ne i viÃ…¡e od toga

sacky zg said:
tek sam poÄ�eo naruÄ�ivat prek neta pa ni ja baÃ…¡ nemam nekog prevelkog iskustva kaj se toga tiÄ�e,Ã…¡ta se tiÄ�e poÃ…¡tarine kolko platiÃ…¡ proizvod tolko te joÃ…¡ doÄ‘e poÃ…¡tarina ako ne i viÃ…¡e od toga

Jel znaÃ…¡ moÃ…¾da koju stranicu-firmu iz engleske da se moÃ…¾e naruÄ�iti a da se plati pouzećem,ne prek kartice,neznam to me malo strah da mi ne poÃ…¡alju?

Ja bi volio naći one koje imaju na sebi onaj regulator jaÄ�ine koje vidim da imaju većinom na forumu,imam mini wash lavor i sa njime sam dobio taj za pjenu ali nema taj regulator,inaÄ�e koristim od eagle one pro detail sudsing car soap,zadovoljan sam njime ali bi Ã…¾elio da jaÄ�e Ã…¡prica.

Back